Diensten

Tekst

Tekst

 

Heb je redactionele ondersteuning nodig? Misschien een nieuwe pakkende tekst voor jouw website en/of product?

Ik duik in de doelgroep en voorzie je van de juiste tekst voor de juiste doeleinden.Met een geruime tijd aan ervaring kunnen wij jou assisteren in:

– Copywriting;
– Social Media Management;
– Nieuws items;
– Verslaggeving;
– Concept -en TV-formats.

Snuffel nog even rond op de portfolio-pagina voor een extra indruk of neem contact op voor een vrijblijvend en ontspannen gesprek.

Beeld

Beeld

 

Van het vastleggen van bijzondere momenten tot het bewerken van de beelden.

– Foto – en videografie van concept naar uitvoering.
– Beeldbewerking
– Grafische vormgeving
– Web design
– Concepting

Door het gebruik van onze professionele productiestudio kunnen wij alles ‘in-house’ creĆ«ren. Ook op locatie pakken wij de andere hoeken voor net dat beetje extra sfeer.

Snuffel nog even rond op de portfolio-pagina voor een extra indruk of neem contact op voor een vrijblijvend en ontspannen gesprek.

Consultancy

Consultancy

Door mijn ervaring in content creatie heb ik meerdere vaardigheden ontwikkeld die ik samen met mijn netwerk toe kan passen in verschillende situaties.

Gezien ik een ‘manusje van alles’ ben kan ik goed kwaliteit overzien over de gehele breedte van ‘content creation’. Je kan bij terecht voor:

– Rebranding;
– Marketing;
– Social Media ondersteuning en advies;
– Influencer marketing;
– Volledig outsourcen van sociale media;

Snuffel nog even rond op de portfolio-pagina voor een extra indruk of neem contact op voor een vrijblijvend en ontspannen gesprek.Snuffel nog even rond op de portfolio-pagina voor een extra indruk of neem contact op voor een vrijblijvend en ontspannen gesprek.